Днес няма да подам оставка. Другата седмица ще кажа какво възнамерявам да направя пред колективния орган. Това заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след разпита си в Антикорупционната комисия, предаде репортер на БГНЕС.

Припомняме, че Михайлов бе привикан днес, след като тази сутрин прокуратурата обяви, че се е самосезирала и ще провери ръководството на БФС за разходване на публични средства и "черно тото". Причината за реакцията на прокуратурата бе общественото недоволство след вчерашния окървавен протест срещу ръководството на централата. Разпитът на Михайлов продължи няколко часа.

Другата седмица ще кажа какво възнамерявам да направя пред колективния орган“, сподели Михайлов на излизане от комисията. „Вътре говорих по всички теми. Имам морал, добави той.

По отношение на вчерашния мач и скандала, който го предшества с първоначалното преместване в Пловдив, варианта в Кърджали и окончателно решение за провеждане в столицата, бившият национал заяви: „Точно за това УЕФА каза да няма публика“, визирайки възникналите вандалски прояви от страна на привърженици и ответната реакция на служителите на реда в центъра на София по време на протеста срещу ръководството на футболния съюз.