Един от най-успешните български треньори през последните 30 години – Димитър Димитров – Херо, коментира пред SportLive.bg информациите, които циркулират покрай неговото име напоследък. 64-годишният бургазлия е спряган за завръщане начело на подвизаващия се във Втора лига Спартак Варна, а дори името му изплува и като евентуален заместник на Николай Костов в Левски.

Херо е носител на шампионската титла и Купата на България като треньор на „сините“. Именно при "соколите" пък Херо работи за последно. За съжаление той е не успя да спаси варненци от изпадане в Първа лига, въпреки че под негово ръководство отборът подобри значително представянето си през пролетта.

 „Честно да Ви кажа и аз не знам каква е истината. Всеки си пише нещо и аз трябва да оборвам, че това не е истина“, започна Димитров пред SportLive.bg.

„Няма нищо конкретно и за Спартак Варна. Дали собственикът на клуба е споменал някъде, че иска да отида е едно на ръка, но с мен никой не е разговарял – дали ще отида или не. Това са съвсем различни неща. Първо трябва да има някакво официално предложение, за да коментирам и да говоря“, категоричен е изтъкнатият специалист.

 „За Левски няма нищо. Моите отношения с Наско Сираков  са много по-специални“, коментира Херо информациите, свързващи го с Левски.

„Засега нямам оферти от други клубове. Знаете отпреди за Ботев Пловдив и Спартак Варна. Това, което се слуша и чете навсякъде. Други отбори няма“, отговори Димитров на въпрос има ли предложения от други клубове.