Ръководството на Левски продължава работата си по зимната селекция. Преди дни мениджър, близък до отговорните фактори на стадион „Георги Аспарухов“, е заминал за Португалия.

Импресариото е натоварен със задачата да търси подходящи нови играчи за селекцията на Левски. Шефовете на тима от „Герена“ са поискали списък с футболисти на определени постове, написа BgDerby.com.

Те са готови да платят и минимална сума при изгодна развръзка за евентуално ново попълнение. Сините вече имат няколко набелязани имена. Три са от родното първенство – Хорхе Сегура (Локо Пд), Абубакар Тунгара (Арда) и Вини Трибуле (Берое), а един играч е от бразилската Серия А – Матеус Алешандре.

Последният става свободен агент на 31 декември и може да дойде на „Герена“ като свободен агент. Нападателят на заралии също иска да придобие такъв статут, тъй като се опитва да скъса договора си с клуба.

Атакуващият играч на Арда пък е с откупна клауза от 250 000 евро, докато защитникът на пловдивчани може да дойде при продажба на Хосе Кордоба.