Ръководството на Левски разглежда две оферти за централния защитник Хосе Кордоба. В родината на бранителя Панама твърдят, че едната от тях е от турския гранд Бешикташ.

„Тема Спорт“ съобщава, че другото предложение е от Ростов. Появиха се информации, че 22-годишният играч е в полезрението още на Айнтрахт и Панатинайкос. От тях обаче оферти няма, твърдят в Панама.

Германците отлично познават качествата на Кордоба от плейофите за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. В края на август двата тима се сблъскаха в тях, а Айнтрахт продължи след 1:1 на „Васил Левски“ и победа с 2:0 на реванша във Франкфурт.

В турските медии пише, че Бешикташ е готов да извади 3 милиона евро за правата на Хосе. Ако това се случи, то Левски ще използва сумата, както за да погаси част от дълговете си към НАП, така и да финансира входящи трансфери. Тимът има нужда от подсилване във всички зони.

До момента обаче сините не са близо до нито едно ново попълнение. А треньорът Николай Костов иска селекцията да бъде приключена до старта на подготовката на 11 януари.