Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов заяви при заминаването на тима за лагер в Турция, че отборът ще покаже по-високо ниво през пролетния полусезон. Плеймейкърът похвали и новото попълнение на "канарчетата" Георги Николов. 

"Заминаваме с добро настроение. По-голямата част от физическите натоварвания ги направихме в Пловдив. Имаме добра основа, за да затвърдим това и в контролите. Отиваме да играем със сериозни съперници, което е добре. Отиваме да надградим и да затвърдим добрите резултати от последните няколко месеца.

Георги Николов е добро момче, професионалист. Личи си от първите дни, че е фокусиран изцяло във футбола. За неговите години не е много често срещно в нашите ширини. Той прави изключение. Надявам се да е здрав и съм сигурен, че ще помогне много на отбора.

Ботев може да постигне добри резултати и да атакуваме Купата на България. Мисля, че отборът ще бъде по-силен през втория полусезон. Съставът е окомплектован и ще имаме време за всичко по време на подготовката", заяви каза Попов.