Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред журналистите след края на днешното заседание на Изпълнителния комитет на БФС. Той заяви, че 

няма промяна в позицията на хората от управата и извънредният изборен Конгрес остава да бъде проведен на 15-и март. Босът на “белите” каза също така, че няма противоборство между членовете на Изпълкома и всички подкрепят временния президент Михаил Касабов.

“Няма никакви изненади, всичко е нормално, както беше планирано на предишното заседание. Други решения не са приемани. Не сме коментирали къде ще бъде Конгресът, остава си на 15 март“, започна Стефанов.

В последно време се появиха интерпретации, че някои от членовете на ИК са против временно изпълняващия функциите президент Михаил Касабов, но босът на “белите“ заяви, че няма подобни неща и всички гледат в една посока.

"Няма никакви противоборства, всичко е спокойно и обичайно". Попитан как си говорят хората, които са подали жалби срещу Касабов и самият временен президент, Стефанов заяви: "Всичко е наред, недейте да вкарвате такива думи. Никой не е заставал срещу Касабов. Няма жалби срещу него, в грешка сте. Аз лично подкрепям Мишо Касабов, както и другите също", каза още опитният ръководител.

След това той се ядоса на въпрос на репортер дали цялата документация, касаеща поканата за Конгреса, е редовна. "Каква документация? Кой разбира от документация толкова? Айде моля ти се! Кой има такива впечатления? Коя общественост? Футболните фенове да подкрепят клубовете си, да не се бъркат в работата на Изпълкома".

А дали ще има нов претендент за поста президент на БФС Стефанов коментира по следния начин: "В България има много мераклии, те са повече от ония дето вършат работа”.

Снимка: Lap.bg