Билетите за мача на женския национален отбор на България с Украйна от турнира Лига на нациите вече са в продажба, съобщиха от БФС. Мачът е на 23 февруари от 16:00 часа на стадион "Арена Арда" в Кърджали, като пропуските за него може да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Цената на билетите е 3 лв. Плейофният реванш е на 27 февруари в Анталия.

Ето какво пише на сайта на БФС:

"От днес в продажба са билетите за домакинския плейоф между женския национален отбор на България и селекцията на Украйна в турнира УЕФА Лига на нациите. Мачът е на 23 февруари от 16:00 ч. на стадион “Арена Арда” в Кърджали, като пропуските за него може да бъдат закупени в мрежата на Eventim тук (https://www.eventim.bg/bg/bileti/blgariya-ukrayna-uefa-liga-na-naciite-zheni-krdzhali-stadion-arena-arda-634040/event.html)

Цената на билетите е 3 лв., а местата, определени за привържениците, са в блокове 6 и 7 (вход 4). В деня на двубоя билети ще се продават и на касата на “Арена Арда”.

Плейофният реванш е на 27 февруари в Анталия. Ако излязат победители от двата сблъсъка, “лъвиците” ще се изкачат в Лига B на УЕФА Лига на нациите".

Снимка: Фейсбук страница на Женски национален отбор по футбол