Появи се още един кандидат за президент на БФС. Подвизаващият се Югоизточната Трета лига  Гигант Съединение издигна кандидатурата на футболния мениджър Петьо Костадинов – Полковника.

По този начин той се превърна в осмия кандидат за нов ръководител на БФС след Димитър Бербатов, Михаил Касабов, Георги Иванов-Гонзо, Георги Градев, Христо Крушарски, Манол Иванов и Илиан Стоянов-Коловати.

До този момент официално бяха издигнати от клубовете Димитър Бербатов, Михаил Касабов и Георги Иванов.

„На свое заседание на 14-ти февруари 2024 г. Управителният съвет на сдружение ОФК Гигант Съединение взе единодушно решение да издигне кандидатурата на господин Петъо Борисов Костадинов за президент на Българския футболен съюз на насрочения за провеждане на 15-ти март 2024 г. извънреден Конгрес на Българския футболен съюз. Пълният комплект от документи ще бъдат официално входирани днес в деловодството на Българския футболен съюз“, заяви в БТА президентът на Гигант Съединение Добри Козарев

Костадинов е бивш директор в ЦСКА по времето на Илия Павлов. Също така е бивш армейски офицер. Специализира журналистика в СУ "Св.Климент Охридски", специалност "Телевизия". Работил е във вестниците "Народна армия" и "Труд". Членува в Международната асоциация на спортните журналисти.

Той е бивш член на УС на волейболен клуб ЦСКА и на клуб по акробатика ЦСКА. Бивш президент на Федерацията по акробатичен рокендрол.

Костадинов е лицензиран Агент на ФИФА, а също и оторизиран Агент на Английската футболна асоциация. Той е и учредител и член на Българската асоциация на футболните агенти.