Срещата от 21-ия кръг на Югоизточната Трета лига между отборите на Несебър и Атлетик Куклен бе прекратена на полувремето при резултат 0:0.

Гостите отказаха да излязат за второто полувреме и след като изчака 15 минути, главният съдия Любомир Александров от Хасково свири край на мача.

По-късно стана ясно, че има ударен футболист на Атлетик от неизвестно лице на почивката, който по-късно е бил закаран и в болница. При това положение играчите на гостите са отказали да излязат за втората част.

Plovdiv24.bg научи, че жертвата на жесток побой е Виделен Сердарски. След като е бил зашит с 4 шева, той е освободен от лекарите за домашно лечение.

По непотвърдена информация в съблекалнята на гостите са нахлули няколко лица, сред които основният спонсор на Несебър, и се саморазправят с футболистите.

Двубоят е прекратен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на отбора на Атлетик Куклен е в кръв, което се вижда и от видео в интернет.

Дежурен делегат на двубоя е Васко Петев от Хасково. Очаква се на база на неговия доклад да последват санкции за отбора на Несебър, като не е изключено дори да се стигне до изваждане от групата.