Старши треньорът на Арда Александър Тунчев заяви след поражението с 0:4 от Левски, че в момента не е сериозно да се говори за класиране в европейските клубни турнири през следващия сезон.

"Позволихме прекалено много пъти на играчите на Левски да стрелят към нашата врата. В много ситуации гледахме отблизо какво ще правят. Преди мача говорихме кои са силните страни на Левски, но и при първия, и при третия гол ни вкараха по един и същ начин с удари от далечна дистанция", заяви той.

"Днес определено се виждаше, че има напрежение при нас. През зимата ни напуснаха основни футболисти и си личи, че явно те са били много важни за нас. За да се измъкнем от това положение, трябва да взимаме победи. Тези победи се постигат с работа. Деян Лозев и Боби Цонев бяха с температура преди мача, някои хора играха на непривични позиции, но това не може да ни бъде оправдание. Ако не можем да си подаваме топката, трябва да можем да покажем характер и да се сбием", коментира специалистът.

Кърджалийци изиграха слаб двубой на "Виваком Арена Георги Аспарухов", което призна и самият Тунчев.

"Срещу ЦСКА за Купата на България трябва да покажем, че резултатите ни в последно време не са плод на нашите слабости, а на нещо извън нас. Купата дава по-кратък път към Европа, но в момента не мисля, че е сериозно да говорим за Европа", каза Тунчев.