Генетично свързаният с ЦСКА – Александър Станков, отправи призив към феновете на „червените“ във втората част от интервюто си пред Gol.bg. 59-годишният специалист, който е бил 3 пъти старши треньор на армейците, посочи най-важната роля на агитката, но е категоричен, че привържениците трябва да отстояват своята позиция. В първата част от изказването си пред медията ни Станков попиля наставника на отбора Нестор Ел Маестро и посочи и вариант, който вече е натрупал достатъчно опит и е много по-добър вариант за горещия стол при 31-кратните шампиони на България.

Припомняме, че напоследък феновете на ЦСКА съвсем открито призовават към освобождаването на Ел Маестро, след като търпението им е напът да се изчерпа. Желанието им изби с нова сила след поражението с 0:1 от Черно море през уикенда. Привържениците не спестяват  и критиките си по адрес на ръководството на любимия им клуб.

Единствено мога да им кажа да си подкрепят отбора. Това е тяхната най-важна роля. Те го и показват.

Феновете на ЦСКА са много критични и винаги изразяват мнението си, но не казвам да не продължават да изразяват своята позиция. Те са един от най-точните корективи. Казват каквото мислят. Много е важно обаче да подкрепят отбора докрай“, обяви пред Gol.bg Станков.

Припомняме, че специалистът обяви пред медията ни, че двубоят на стадион „Тича“ във Варна между Черно море и ЦСКА ще покаже дали „моряците“ са готови да се борят за шампионската титла през настоящата кампания. Станков е бил начело на отбора от морската ни столица на два пъти в треньорската си кариера.

Черно море дават индикации, че са вътре в играта за шампионската титла. Много зависи как ще се представят за в бъдеще, но ако продължават в този дух, ще останат в нея“, коментира Станков след успеха на варненци в сблъсъка с армейците.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сашо Станков попиля Ел Маестро пред Gol.bg и отсече: Тунчев е готов за ЦСКА

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg