Въпреки че ЦСКА намери място на полуфиналите за Купата на България, феновете на тима не останаха доволни от представянето срещу Арда, като не скриха разочарованието си под публикацията с крайния резултат на клубната страница във фейсбук.

"Тема Спорт" предлага част от по-интересните мнения:

Красимир Вангелов: Най-хубавото от днешния мач е, че Юга спря да хвърля тъчове! Не знам още какво трябва да се случи, за да си тръгне Маестрото и да дойде един треньор, с който да играем ОФАНЗИВНО. Най-добре се включиха Шопов и Стойчев, което означава, че другия кръг ще са резерви.

Стефан Йотов: Колкото по-бързо сменят това недоразумение Майстора, който не знае сърбин ли е, американец ли е ,англичанин ли е, толкова по-добре! Играем от няколко години трагичен футбол, само послушковци треньори и футболисти, които като решат си сменят треньора. Българите в отбора са малцинство и не могат да променят нищо за жалост ?

Чавдар Илиянов: Голям мач!! БРАВО НА НЕСТОР Ел Ментето! Би едвам едвам гиганта АРДА… страшилището на Европа!

Крис Йорданов: Най хубавото е, че ЦСКА победи. А Ел отново нямаше топки да даде шанс на младия Антонов. Въпреки, че Асприля /няма място в отбора/ ппросто гледаше мача от близо.

Йордан Коприваров: Дано това е последният мач на Нестор Йевтич като треньор на ЦСКА.

Монти Знае: ЦСКА си играе по един и същи начин както си играеше при предишните 10 треньори.. има нещо, което психически пречи на тези, повечето от тях, можещи футболисти. Не знам какво е, но не е треньорът. Миналата година при Илич имаше такива 10 победи като днешната и всички се превъзнасяха по него… сега, треньорът виновен, а играта същата…

Таня Карабинова: Вземете Любо Пенев, защото дълги години ще е такъв посредствен отборът, срамно е!

Красимир Ценов: Почти перфектно изиграно първо полувреме (като изключим, грешката на Християн), хубави пробиви, интересна схема с фалшива деветка. Второто по-слабо, с мисъл за резултата! Много коректен двубой, с малко нарушения, незабележим съдия (дай, Боже, повече такива мачове)! Дано продължим с победите и в последният момент, успеем да се подсилим в атака! Само ЦСКА!!

Петър Антонов: Само Шопов ми хареса.

Светлан Ая: Слаб мач, вижда се че отборът не върви.

Чичо Чарли: Не знам, но май няма значение кой е треньор, дали е Нестор, Илич, Стойчо, Акрапович или Люпко, все е някакво 1 на мъка. Фаетон ми е Баи или Вилдсхуд, Хайнц ми е като Кери или Варела. Разчита се от години я на Али Соу, я Мауридес, я Кайседо или Назон, някой да има ден и да измисли нещо. Онзи ден говедата им вкараха 4 на тези, ние играем чики-рики. Някакви пасове, без острота и нападателност. Разиграваме си, чакаме си и си владеем, без напрежение, без желание за повече голове!

Ивиан Горов: Без никакво залъгване… Арда не заслужаваше да изгуби този мач. Нямат си понятие за елементарни пасове, никакво мислене, никаква идея… Ел Маестро трябва да си ходи.

Христо Рунчев: Трагедия! Пореден посредствен мач!

Константин Костов: Какъвто и треньор да се сложи в момента, нямаме футболисти. Нямаме бекове, нямаме крила, нямаме нито един остър играч. Нито един няма, който да пробие, да надбяга, да центрира. Селекцията е сбъркана тотално. Ще си играем бавно, заради горепосоченото. Ние сме най тромавия отбор в първенството.

Алекс Веселински: Без изненади, отново НИЩО! Поне продължаваме!

Кирил Нистеров: Страхлив треньор, слаб ЦСКА! Добро включване на Станислав Шопов и Мартин Стойчев!

Александър Ваклинов: Защо отпратиха Папазов, щеще да свърши по-добра работа от файтон и Асприля заедно, а и е наш юноша.

Борислав Василев: Продължаваме да не убеждаваме.Победата си е победа, ама далеч от желаната игра.

Атанас Атанасов: Този ФаЙтон каквото хвана го подари. Няма такъв кон.

Валери Къневски: Напънала се планината, та родила мишка.

Цветан Пл. Василев: Къде са критиците, които зоват за смяна на треньора? След тази тактическа лекция на футболният гений, кореняк кенсингтънецът мистър Маестро, всички се изпокриха. С нетърпение очаквам 125 минутния анализ на играта ни по Скай Спорт и BBC. Footbal masterclass straight out of UK.

Мартин Михайлов: Тия в публиката, където бяхме, щяхме да бием Арда два-три на нула.

Стефи Василева: С тия играчи – толкова. Откакто наказаха Йомов, отдясно не присъстваме в мачовете. Фаетон с 2-3 добри пробива, ама освен до корнер, друга файда нЕма. Нападател видно нямаме и ще играем без такъв този полусезон. Полузащитата ни е трагична – Линдсет е най-добрият там, което показва какво е качеството на може би най-важната линия във футбола. Защитата може би е единственото читаво нещо в този отбор в момента. Напред – както и днес – каквото дойде…