Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира домакинското равенство срещу Ботев Пловдив . „Белите“ изпуснаха победата в края и мачът завърши 2:2. Специалистът отговори и на критиките на президента Венцеслав Стефанов, които той направи след края на срещата.

"Щом Венци Стефанов казва, че не е доволен, значи може би е прав и има за какво. Не сме загубили мача, а Ботев ни изравни. Изплъзнаха ни се трите точки. Спадна ни концентрацията просто и допуснахме гол.

Напомням на г-н Стефанов в какво състояние беше клубът преди 4-5 месеца. Не съм съгласен с това, което се говори, за да се вкарва напрежение в клуба“, коментира Заги.

Не искам да говоря за играчите, които не играха днес. Имах други идеи, това е нещо нормално. За мен няма резерви и титуляри, всеки мач правя корекции.

Днес ни липсваше малко агресия и концентрация. След втория гол за 15-20 минути показхме това, което искам да виждам. Трябва така да играем през целия мач.

От новите попълнения съм доволен. Ивайло Марков изигра силно мача, а Исак Соле игра малко, но и от тренировките личи, че е класен състезател", каза още Загорчич.