Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров проведоха среща с представители на клубовете от София и региона. Това стана в една от залите на х. "Милениум", където по-рано те представиха през медиите Изпълкома, който ще предложат за гласуване ако спечелят Конгреса на БФС в петък.

На поканата на Бербо и екипа му се отзова ЦСКА, клубът, откъдето и тримата тръгнаха за големия футбол. "Червените" бяха изпратили изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов. Представител на Левски обаче липсваше. На предния Конгрес "сините" подкрепиха Борислав Михайлов, след като собственикът Наско Сираков обяви, че не може да загърби 40-годишното си приятелство със своя бивш съотборник на "Герена" и в националния отбор. Сега от Левски не са изразили позиция кого ще подкрепят.

В залата беше бившият нападател на тима от "Герена " Георги Чиликов, но той представляваше Спортист Своге. До него беше седнал Кристиян Добрев - спортен директор на ПФК Септември Сф.

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се опита за последен път да обсъди актуалното състояние, проблемите и предизвикателства за клубовете, както и да ги запознае предложенията за решения и ключови точки от стратегията за развитие на българския футбол.

Преди изборния конгрес на БФС на 15 март Бербатов и екипът му обиколиха за трети път страната за срещи с футболните клубове.