Вярвам, че действията са по-важни от думите. Това каза един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо по време на изказванията на претендентите в хотел „Маринела“.

„Вие ме познавате като човек, който никога не се е отказвал от трудностите. Вярвам, че действията са по-важни. Необходимо е да си вземем поуки от миналото. Важно е да разберем, че грешките не са за осъждане, а за учене. Важно е да се насочим към детско-юношеския футбол. С подкрепата на държавата ще осигурим финансова подкрепа за школите. Ще организираме курсове за треньори“, започна той.

„Прозрачно означава отчетност. Аз ще подам ръка на останалите кандидати и на всички, които имат експертиза – това е стъпка към обединение, обединение на усилия в името на истински напредък".

"Да оставим настрана личните амбиции. Да създадем среда, в която всеки да се чувства част от българското футболно семейство. Господа делегати, нека не гласуваме за думи, а за действия“, добави техническият директор на БФС. /БГНЕС