Левски със сигурност ще привлече десен защитник и нападател през лятото, твърди „Тема Спорт“. Сините вече имат набелязани цели и вече са влезли в контакт с тях.

Отново за селекцията ще съдейства мениджърът Джери Перейра, а помощник-треньорът на Николай Костов  Красимир Петров, е заминал за Бразилия, за да наблюдава отблизо изявите на някои от избраните играчи. В момента на тези позиции сините разполагат с ограничен избор и търсят подсилване.

През зимата Левски имаше сериозен интерес към национала Алекс Колев, но нападателят остана в Крумовград и не е изключено през лятото все пак да се озове на стадион „Георги Аспарухов“.

Сините имаха запитване и за Ангел Бастунов, който също продължи да носи екипа на настоящия си тим Хебър. Наскоро стана ясно, че вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов се е разбрал с ръководството на Левски и от лятото ще премине на „Герена“. Това ще доведе до продажбата на Пламен Андреев в чужбина.

Столичани ще търсят подсилване във всяка линия, но сигурното е, че синият екип ще бъде облечен от нови десен защитник и нападател.