Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде официална пресконференция преди сблъсъка с Левски в Първа лига. Двубоят от 27-ия кръг на Първа лига е в сряда.

"Аз се надявам стадионът да бъде пълен и да стане един добър мач", започна брифинга си Дерменджиев.

"Мисля, че отборът е добре. След паузата изиграхме едни мач с Локомотив Пловдив и смятам, че е в добра кондиция. Нямаме притеснения. Искам да стане добър мач. Мисля, че отборът е добре психологически, физически и технически, така че ние ги чакаме мачовете един след друг", продължи опитният специалист.

"Мен не ме интересува. Аз вярвам в българските съдии и мисля, че ще се справят", отговори Дерменджиев на въпрос относно съдиите на срещата.

"Тошко Неделев се подобрява значително и днес след тренировката ще видим, може да бъде и в групата", сподели той.

"Ники (б.р. Николай Костов) е един много добър треньор, който показва вече стила си в Левски. Аз много го харесвам като човек и позитивното му отношение към футбола и изобщо и дори и към медиите. Той винаги е много сдържан и прецизен в изказванията си", засипа със суперлативи Дерменджиев колегата си от Левски.

"Аз лично не съм притеснен. Аз уважавам Левски, уважавам много феновете на Левски и много пъти съм го казвал какво направиха феновете за Левски, но в момента съм старши треньор на Лудогорец и гледам моя отбор", завърши специалистът.