Героят за Пирин Благоевград - Иван Тасев, изрази мнението си след историческата победа с 2:1 над ЦСКА насред Националния стадион „Васил Левски“. Именно той заби  победното попадение за „орлетата“.

„Получи се доста труден мач срещу изключително силния отбор на ЦСКА. Представихме се по доста добър начин. Отбелязахме толкова, колкото ни е нужно. Радостното е, че победихме. Беше ни нужно да сме компактни, да сме добре в защита“, започна  коментара сиТасев.

„Идеята ни беше да играем на контраатака, ясно е, че не можем да се надиграваме с отбор като ЦСКА, справихме се добре, дано да печелим максимално точки. Не ми се случва често да вкарам такива голове, не ми е важно срещу кого вкарвам, важно е да го правя, това е моята работа на терена“, продължи младокът.

„Изключително важна победа, важни три точки. Ще влезем в мача с Черно море още по-уверени. Готови сме да се борим за победа. Уверен съм, че ще останем в Първа лига“, категоричен е той.

 „Не искам да гледам в бъдещето, насочил съм се да тренирам, да се развивам в настоящия ми клуб, ще видим какво ще се случи, не искам сега да коментирам“, отговори Тасев на въпрос за спекулациите за негов трансфер именно в ЦСКА през лятото.