Нападателят на Черно море  Исмаил Иса откри резултата за успеха с 3:1 над Левски. Той бе видимо щастлив след победата над „сините“.

"След неуспешния мач срещу Локомотив Пловдив, този мач беше задължителен мач. Днес беше задължително да победим, играхме хубав футбол и мисля, че заслужено победихме.

Ние всеки мач си казваме, че излизаме да играем добре, но когато играем срещу Лудогорец, Левски или ЦСКА, зарядът е друг и си казахме да ги натиснем още от началото и да победим“, започна изказването си Иса.

"Играл съм там като юноша преди много години. Друго е мястото на Левски. Днес съм тук, работя за Черно море и това е професионализмът", спомни си той за периода на „Герена“.

"Чак отписан не, но всеки футболист има слаби периоди. Аз също имах такъв период, когато не ми вървеше, но това мина и замина за мен. Тренирам и гледам да вкарвам, това е формулата", обяви нападателят.

"Не само ние си вярваме, според мен вече цяла България вярва, защото с тази игра заслужаваме да се класираме за Европа", категоричен е той.

"Играем силно вкъщи и благодарение на нашите фенове успяхме да победим", завърши Иса.