Бранителят на ЦСКА  Християн Петров участва на брифинга преди ключовото домакинство на Черно море. Двубоят е директен сблъсък за второто място, което ще гарантира със сигурност участие в Лига на конференциите.

"Допреди няколко кръга бяхме с най-добрата защита, но в последно време допускаме голове в началото на мача. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ще се надяваме да се поправим в следващите двубои и да излезем със "суха" мрежа.

Трябва да подобрим представянето си без значение дали играем у дома или навън. Може би това, че се преместихме на стадион "Васил Левски", оказва някакво влияние. Сигурен съм, че съм играл с всеки като партньор в защита. В чудесни взаимоотношения съм с всички. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация.

Играта в защита на целия отбор е изключително важна, тъй като, ако получиш един гол в началото, ще бъде трудно да обърнеш резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надяваме да излезем пределно мотивирани и да не правим грешките, които се получаваха в последните мачове.

Усещам подкрепа във всеки един мач. Благодаря на феновете, че са зад отбора и се надявам да продължават да ни подкрепят", заяви Петров.