Напрежението в ЦСКА продължава да се покачва след поредния негативен резултат в четвъртък срещу Черно море (0:1). Той прати армейците на бараж за Лигата на конференциите, като по този начин в момента те се намират с единия крак извън международните турнири.

Въпреки това треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина, твърди „Тема Спорт“.

55-годишният специалист работи сериозно по селекцията и плановете за лятна подготовка на тима. Разговори в тази посока е имало включително и днес след вчерашното поражение от Черно море.

Нагласите в ЦСКА са, че Белчев ще води тима през следващия сезон. Това може да се промени при провал в баража за европейските турнири, но дори и тогава не е сигурно, че ще се стигне до треньорска смяна.

Българският вариант при рокада на поста е Александър Томаш, който вчера беше уволнен от Локомотив Пловдив. Крайното решение ще се вземе в началото на юни. Това потвърди и изпълнителният директор Филип Филипов след загубата вчера.

„Дали ще има нов треньор, ще го кажем след края на сезона. В момента Стамен Белчев е начело и ние сме плътно зад него. Със сигурност ще има много нови неща, моделът на управление ще е друг, начинът на работа ще е друг. Има доста напускащи футболисти, други ще дойдат, но това е напълно нормално, в реда на нещата“, каза Фичо.