Изникна изненадващ нов кандидат за звездата на Левски Хосе Кордоба. Става въпрос за турския Еюпспор, който е воден от легендата Арда Туран. Информацията разгласи местният журналист Салим Манав от изданието „Ajansspor“.

Според него  Арда Туран е останал впечатлен от качествата на панамския национал на родния гранд и настоява да бъде привлечен в отбора. Еюпспор спечели промоция за Суперлигата, след като завърши първи в местната Първа лига, а другият отбор, завоюват квота за елита е Гьозтепе на Станимир Стоилов, като тимът на Мъри спечели двубоите си срещу първенеца.

Информацията гласи още, че Еюпспор дори е започнал преговори с Левски за потенциален трансфер и самият Кордоба не е против подобна сделка. Очаква се в близките седмици да стане ясно как ще се развият нещата и къде ще продължи кариерата на панамския защитник.

Припомняме, че вече се появиха спекулации, че Кордоба е казал на свои близки, че със сигурност ще премине в редиците на шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс. Той е спряган и за Норич от Чемпиъншип в Англия.