Треньорът на Левски Николай Костов води "сините" в последния си мач начело на тима с успех срещу Лудогорец.

"Хареса ми атмосферата по трибуните. Нашите играчи още като видяха състава на Лудогорец и мотивацията ни нямаше как да е същата. Даже първото полувреме бяхме статични, предвидими. След почивката вдигнахме оборотите и направихме няколко хубави епизода в мача", коментира треньорът.

"Ние имахме труден сезон, на моменти беше неприятно да се играе. Това влияе на младите момчета. Ние имахме други планове, но трябваше да се разплащаме, да се разделим с някои от най-добрите ни футболисти", обясни той защо сезонът на "сините" е бил труден и отборът няма да играе в евротурнирите.

"Аз обичам хубавия футбол, техничните футболисти. Искахме да наложим стил на игра, играчите да се разбират добре на терена. Понякога се получаваше, бяхме силен отбор. В други моменти - не. Трудно се постига това. Най-вече съжалявам за това, че отборът не успя да се класира за Лига Европа. Наистина съжалявам", каза на прощаване Костов.

"Само любовта може да спаси Левски. Нека има обединение и феновете да подкрепят Сираков, Боримиров, отбора. Аз благодаря на всички, които ни вярваха и подкрепяха. Те не бяха малко хора. Разбира се, че ще запомня положителните неща, длъжен съм", каза още Николай Костов, който не поиска да разкрие какво ще бъде бъдещето му.