Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че неговият отбор е изиграл двубоя с Локомотив (Пловдив) с основната мисъл за предстоящия бараж, който „червените“ ще трябва да спечелят, за да участват в турнира Лига на конференциите.

„През по-голямата част от мача не успяхме да отговорим на агресията на Локомотив. Особено през първото полувреме стояхме далеч от противника, бяхме разкъсани и Локомотив много лесно превземаше пространства пред нашата врата. Радвам се, че доста млади момчета днес направиха дебют. Важно беше за тях да усетят атмосферата в такъв мач. За ЦСКА всеки двубой има значение, но днешният мач нямаше значение за класирането“, заяви Белчев.

„Изиграхме мача с мисъл за баража, който ни предстои в петък. Направил съм си изводите на кои хора мога да разчитам и това ще бъде съобщено на ръководството. Всички сме разочаровани, но трябва да си извървим пътя и щом трябва - да минем през бараж, за да играем в Европа. Нямам предпочитан съперник. Всичко зависи от нас. Ако се представим добре и покажем истинските си възможности, мисля, че не трябва да имаме проблеми“, каза още наставникът на „червените“.