Мениджърът на Алекс Колев – Димитър Атанасов, вчера бе на „Герена“. По всяка вероятност той е водил преговори с ръководството на Левски за трансфера на нападателя, но не е изключено негови клиенти да има в дублиращите отбори на сините и ЦСКА, които в сряда изиграха отложения мач помежду си, съобщи Дарик радио.

31-годишният таран е смятан за сигурен нов при столичани, но в битката за подписа му се включи и Ботев Пловдив, който предлага по-добри условия.

Ключова роля може да има и новият треньор Станислав Генчев, който работи с Колев доскоро в Крумовград. Таранът стана голмайстор на първенството с 15 попадения, като неведнъж е заявявал, че иска да облече екипа на Левски.

Наставникът също бе на стадион „Георги Аспарухов“ за мача между дублиращите отбори. Освен него на „Герена“ бе и един от помощниците му – Дарко Тасевски. Живко Миланов не присъства.

Двамата се радваха на огромен интерес от страна на присъстващите фенове. Съвсем скоро Генчев и щабът му трябва да бъдат официално представени на пресконференция.