Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се появи на първата тренировка на отбора за сезон 2024-25. Той беше посрещнат радушно от по-голяма част от привържениците, уважили старта на Станислав Генчев на "Герена", като не отказа няколко снимки.

Сираков изгледа първото занимание, седнал на пейка до помощното игрище на спортния комплекс, като компания му правеше доскорошният помощник-треньор на отбора Красимир Петров.

Около стотина привърженици на Левски присъстваха на заниманието, като не пестяха аплодисменти за любимците си. Най-много овации заслужи Илиян Стефанов, който тренира по специална програма, след като претърпя операция през март на скъсана предна колянна връзка и латерален менискус.

Очакванията са, че Стефанов, който бе използван като нападател от бившия треньор Николай Костов, ще пропусна по-голяма част от есенния дял на новия сезон и ще започна пълноценни натоварвания едва към края му. 

На първата тренировка на Левски присъства още и директорът на академията на клуба Елин Топузаков, който също е бивш треньор на "сините".

Станислав Генчев заложи в първото занимание основно на бегови упражнения, като в първия етап от подготовката на тима ще се набляга на физическата форма на футболистите.