Атрактивен бас между президентите на хандбалните Левски и втородивизионния Мастер ще повдигне настроението преди подновяването на сезона в първенството. Утре двата отбора ще играят приятелска среща от 19,30 ч. в зала „Арена Армеец“, а президентът на загубилия отбор ще трябва да плати сметката на общия банкет, който ще се проведе в дните след мача. Това е договорката между Ралица Младенова, ръководител на Левски и Веселин Коцев, президент на Мастер.

Левски се подсили с цели пет нови попълнения преди старта на втората част от сезона на хандбалното ни мъжко първенство. През тази зима „сините" привлякоха македонеца Боян Белевски от Радовиш, Йоргос Кирякидис, завърналия се от Кипър Иван Чорбаджийски, Ангел Духов и Георги Георгиев, който за последно се състезава в Германия.

Левски, който е дебютант в първенството, в момента заема 7-о място в класирането с една победа, едно равенство и шест загуби. Амбициите на клуба с новата селекция е изкачване до първата четворка, както и спечелване на Купата на България.

Мастер има на проби двама нови и целта е през втория полусезон в „Б" група да обиграе отбор, който да се включи в „А" група догодина.