Като изгладнял звяр съм за нови победи. С тези думи Кубрат Пулев коментира своя снимка, която публикува на профила си във Фейсбук ден, след като боксовият лиценз за щата Калифорния му бе върнат от местната Атлетическа комисия.

В същото време адвокатката на Дженифър Равало - Глория Олред, се закани да следи много внимателно всяко действие както на Кубрат Пулев, така и на неговия мениджър в САЩ Боб Аръм. Тя направи това в изказване пред The Vegas Take Radio.

"Боб Аръм хвърли много тежки обвинения към моята клиентка. Наричаше я с нелицеприятни епитети, а твърди, че е юрист и разбира от сексуално насилие. За мен лицензът на Аръм трябва да бъде отнет. Ще следим много внимателно всяко негово следващо изказване. Също така и на Кубрат Пулев. Двамата трябва да са внимателни какво правят и какво говорят", закани се Олред.

В същото време промоутърът на Кобрата от българска страна - Ивайло Гоцев, заяви, че стартират план за мач на Кубрат с Анди Руис.

"Той е идеален противник за него, това е срещата, която искаме и която ни предстои. Такава е идеята. Ще я обсъдим с Боб Аръм и ще видим какво ще последва. Предвидили сме септември Тервел пък да боксира в Пловдив, като ще е главният герой в тази галавечер", каза Гоцев.