Обувките обезателно са сред най-добрите приятели на жената и всяка дама, която се грижи за външния си вид, знае, че няма такова нещо като „твърде много чифтове“ – в колекцията винаги се намира място за още един. Сред стотиците различни видове дамски обувки, които се предлагат на пазара, изпъкват едни, които са най-търсени и носени не само от жените, но и от мъжете, заради своите комфорт и  универсалност, позволяващи да ги съчетаваме с всяка визия. Става въпрос за спортните обувки – за едни стилни сникърси няма сезон, те са винаги актуални. Вижте кои са най-новите модели за лятото, с които ще бъдете буквално в крак с модата!

  • Защо са толкова обичани спортните обувки?

Коя е първата ви асоциация, щом става дума за леки и удобни обувки, които пасват на всеки стил? Да, ние също си мислим за маратонки! Тези спортни обувки са непреходна класика, подобно на малката черна рокля сред дамското облекло – винаги ще бъдат актуални и трудно може да се намери повод, който да не позволява да се появим обути в някой стилен чифт. Сникърсите са идеалният избор за забързаното ежедневие, когато сме непрекъснато в движение из града. Ако се спрем на класически изчистен чифт, те могат да бъдат чудесно допълнение и за визията ни в офиса, без да нарушават формалния дрескод на работното място. В свободното си време пък никога не можете да сбъркате, ако се доверите на стилни спортни обувки в комбинация с любимите си дънки или дори рокля, ако става дума за специален повод.

На практика с чифт бели кецове можете да постигнете всичко! Открийте своите нови любими спортни обувки сега, като разгледате предложенията на ССС. Подбрани модели на доказали се марки ви очакват в сайта на ccc.eu, както и във физическите магазини из страната. Често можете и да попаднете на чудесни намаления, чрез които да се сдобиете с качествени обувки на изключително достъпни цени, а опцията за пазаруване през електронния магазин Ви дава възможността да получите своите обувки до предварително зададен от Вас адрес.

  • Какви са тенденциите сред дамските обувки това лято?

Това, че спортните обувки са хит сезон след сезон, съвсем не означава, че колекциите нямат с какво ново да ни изненадат. Разбира се, винаги можете да заложите на сигурното с чифт Adidas или Reebok в черно или бяло, но за смелчаците, дръзнали да експериментират с цветовете, марките имат много свежи летни предложения. Безспорен хит този сезон ще бъдат нежните пастелни цветове като бледорозово, небесно синьо, бананово жълто и ментово зелено. Ще ги срещнете както в класически комбинации с бяло и черно, така и в свежи многоцветни съчетания, които да внесат пъстрота и настроение в сивото ежедневие.

Основна роля в модните тенденции при спортните обувки тази година играят детайлите – очакват ви неонови елементи, кожени части или животински принт в задната част на маратонките – подобни дребни, но съществени акценти придават индивидуалност на обувката и издават младежкия дух и бунтарската природа на притежателя ѝ. Ако искате още повече да подчертаете личния си стил и да вложите частица от уникалността си в своите спортни обувки, можете да ги персонализирате допълнително, като поставите разноцветни връзки или ги замените със сатенени панделки. Да следваме тенденциите съвсем не означава всички да носим едно и също и да изглеждаме по един и същи начин – това лято тенденциите ни насърчават да излезем от зоната си на комфорт и да изразим себе си чрез облеклото. А най-лесният начин да заявим индивидуалността си пред света е именно чрез обувките.

Обувната индустрия предоставя богат избор от спортни модели, подходящи за всеки и няма съмнение, че перфектният чифт за Вас ви очаква някъде там – вие трябва само да го визуализирате в съзнанието си, а щом го видите и в някой сайт или на витрината на магазин, веднага ще го познаете!