Залозите на живо са предпочитан начин за игра за много потребители. Това е една от новостите, които те получиха, след като бетинг индустрията се преориентира от традиционния към онлайн пазара. Всяка компания, която влиза в този бизнес, е наясно, че трябва да предлага и възможност за Live прогнози и високи коефициенти за тях, тъй като те са сред най-търсените от залагащите. Можем да очакваме, че с тази тенденция ще се съобрази всеки стартиращ букмейкър като бетано българия. Компанията още преди няколко месеца даде заявка за стъпване на родния пазар, като запознатите с нейните услуги и съдържание в други юрисдикции смятат, че има как да направи разликата с предложенията и към българския потребител.

Кога можем да играем в Live раздела?

Отговорът е прост - във всеки един момент, в който събитието е вече стартирало, но все още не е завършило. Важно е все пак в какъв момент от даден мач или състезание ще бъде направен залогът и каква ще бъде неговата същност. При игра на живо може за съответния двубой да не са налични всички пазари, които иначе са достъпни при предварителните прогнози. Ясно е, че несъвместими варианти няма как да бъдат допуснати - ако резултатът вече е 1:1, няма да има възможност да се заложи на любимия на мнозина въпрос “Ще отбележат ли и двата отбора гол?”. Това вече се е случило, така че такъв залог става безпредметен. Като цяло обаче съдържанието не е ограничено за реалистичните сценарии в рамките на мача или надпреварата.

Кой ще отбележи следващия гол?

Когато говорим за игра на живо, то точно този конкретен вид залог е особено търсен. Кой ще отбележи следващия гол в мача? Вземаме за пример финала в Лигата на нациите - Испания откри резултата, но мнозина бяха убедени, че Франция ще изравни. В случая беше необходима много бърза реакция, тъй като “петлите” вкараха буквално 2 минути по-късно. Тази прогноза не е ограничена от времето, а важи до последния съдийски сигнал на съдията. Има обаче и лайв предвиждания, при които темата може да бъде “Кой ще вкара гол до 70-ата минута” или “Кой ще вкара гол между 61-ата и 70-ата минута”. Така в първия случай изходът от прогнозата се решава, след като таймерът на мача покаже 70:00, а при втория - между 60:01 и 70:00. Такъв вид игра е много динамична и носи адреналин, удоволствие, а често и завидни печалби на силните играчи.

В екипа на модерен букмейкър като Betano са наясно с това и се стремят да предложат възможно най-разнообразни варианти на своите потребители. Разбира се, когато в заглавието на темата на залагане има “следващ”, винаги може “гол” да бъде заменен от друго понятие, било то картон, корнер и т.н. А следващият гол може да придобие и индивидуална насоченост. Познаването на следващия голмайстор вече е изключително майсторска задача, затова и възвръщаемостта при успех е завидна.

Като цяло лайв залозите имат това предимство да дават възможност на играчите да грабнат мига и да направят прогноза, като се възползват както от инстинкта си, така и от погледа си върху конкретно спортно събитие. Потребителите очакват богат спектър от шансове и от Betano в това отношение.