Бет365 е един от най-добрите букмейкъри за спортни залози и хазартни игри в света. Над 19 милиона клиенти в над 200 страни имат възможността да залагат или играят във всяка точка от света, където платформата има лиценз за своята дейност. Със своите около 3500 служители компанията предлага най-добрите услуги в света на хазарта и за почитателите на спортните залози. През платформата можете да играете на игри на карти като блекджек, да участвате в покер турнири на живо, да изпробвате късмета си в голямата и активна секция със слот машини или да заложите на любимият си отбор по футбол, колоездене или конни надбягвания.  Всичко това можете да правите във всички страни, където компанията има лиценз и е легална.

Трябва да знаете, че има страни, в които достъпът до букмейкъра е ограничен. Ако сте от хората, които често пътуват, но искат да следят залозите или да опитат късмета си на покер, докато са на почивка в чужбина знайте, че можете да го направите, защото има възможност за достъп до профила си в Бет365. Как става това?

Достъп до акаунта си в Бет365 можете да получите през виртуална частна мрежа или VPN.. Това е мрежа, която позволява да се избегнат ограничения към някои сайтове. Hola е сред най-популярните и използвани услуги от този вид. Това, което трябва да направите е да инсталирате добавката към браузера на своя компютър, което ще ви даде възможност да смените своя IP адрес. След това трябва да изберете страна, в която Бет365 е легална и има лиценз, при което с Потребителско име и парола сайтът веднага ще се отвори. Друга VPN мрежа е НМА, която дава достъп до блокирани сайтове в интернет.

Друг начин да влезете в мобилната версия на Бет365 е да използвате алтернативни сайтове. Как става това? Просто трябва да потърсите в гугъл алтернативен, работещ линк към Бет365. По този начин можете да откриете така наречените огледални сайтове, които са еднакви с този на оригиналния сайт. Оттук възможностите са две – или да влезете с вашата регистрация, която ще бъде същата, ако вече имате акаунт или да си направите нов акаунт от алтернативния на Бет365 линк.

Използвайте прокси

Друга много хитра възможност да влезете в сайта на бет365 от страна, в която букмейкърът не предлага услугите си, е да използвате прокси сървър. В интернет има много добри прокси сървъри, които генерират нов IP адрес от различна страна, като благодарение на това няма да имате проблем да играете в bet365. Все пак трябва да ви информираме, че прокси сървърите зареждат малко по-бавно и ще ви трябва повече търпение, ако решите да използвате този метод за достъп до сайта на bet365.

Използвате tor browser

Tor Browser е разработен от  проекта TorProject, като е направен, за да гарантира вашата анонимност в интернет. Подобно на VPN, Tor позволява анонимно сърфиране в интернет и може да замени вашия браузър, като ви дава достъп до блокирани сайтове. Просто изтеглете браузъра и потърсете в интернет повече информация как се работи с него, за да може да намерите път към сайта на bet365.