В миналото онлайн букмейкърите даваха възможност да залагате на спорт само чрез персоналния ви компютър или лаптоп. Те интегрираха в сайтовете си разнообразни бетинг услуги, така че да направят играта още по-емоционална. В наши дни обаче играчите се насочиха към мобилните залози чрез телефони и таблети. Благодарение на тях те имат пълен достъп до полезни опции и функции. Ето защо, ще разгледаме как работи кеш аутът в Сезам през телефон, защото възможността за затваряне на залога, е любима на повечето залагащи.

Как да използваме Сезам кеш аут през мобилен телефон?

В случай, че използвате мобилната версия на сайта, която е позната и като Sesame mobile, ще имате достъп до пълния набор от бетинг функции, които операторът предлага и за играещите чрез компютри. Вие може да се възползвате от кеш аут функцията, за да затворите своя залог преди да свърши мача. Букмейкърът ще ви даде оферта за предсрочно спиране на залога, така че да не го загубите изцяло. Има и вариант, при който дори може да излезете на печалба.

За да стигнете до опцията „Cash out“, е нужно да цъкнете с пръста си върху активните залози в мобилния талон и да видите, дали те подлежат на затваряне. При положение, че имате такава възможност, ще видите каква сума се предлага и ще решите, има ли смисъл да затворите преждевременно залога или ще продължите с играта ви вярвайки в крайния успех.

Видове cash out в мобилната версия на Sesame

Играейки през мобилен телефон или таблет в Sesame, ще може да разчитате на два вида „Cash out” функции. Първата е стандартна и при нея затваряте залога си изцяло, ако предложената сума ви устройва. Това е класическият кеш аут, който присъства в повечето букмейкърски сайтове. Има обаче и още една възможност, а тя е за частично затваряне на залога ви.

Частичният cash out е интересен, тъй като ви позволява затваряне на една част от сумата, която да се върне в игралната ви сметка, а с останалата част да продължите да залагате на събитието. Така например, при залог от 20 лева, може да затворите 10 лева, а остатъка да продължи да бъде активен за селекцията. Този вариант е много подходящ за играчите искащи да запазят шансовете си за успех по-дълго време.

Има ли проблеми с мобилния кеш аут в Сезам?

Не, проблеми са невъзможни и няма от какво да се безпокоите. Мобилният сайт и спортните залози в него са много удобни и работят безотказно. В това число влиза и Cash out опцията, която много потребители изпробваха и останаха доволни от крайния резултат. Това важи в пълна сила и за всички други услуги и функции, в това число „Създай залог“, бонуси и прочие.

В края ще ви призовем да използвате бетинг сайтовете много внимателно, защото хазартът крие рискове от зависимост и солидни загуби, които ще се отразят негативно върху психиката ви. Бъдете умерени със залаганията, за да не се сблъскате с неприятност и в крайна сметка да останете разочаровани. А сега, нека пожелаем на всички здраве и късмет във всяко начинание.