Оттеглянето на легендарния Том Брейди продължи само 40 дни. Великият куотърбек обяви, че се завръща за своя 23-и сезон в НФЛ и отново ще играе за Тампа Бей Бъканиърс. 

„През последните 2 месеца осъзнах, че мястото ми все още е на терена, а не на трибуните. Това време ще дойде, но не още. Получавам страхотна подкрепа и се завръщам за своя 23-и сезон в Тампа“ написа Брейди в Туитър и Инстаграм. 

Преди 2 години той изведе Бъканиърс до триумф на Супер Боул, след като преди това спечели отличието 6 пъти с Ню Ингланд Пейтриътс, за да се превърне в абсолютна легенда. 

През миналия сезон той бе №1 по изминати ярдове слес негови пасове с 5316, както и по направени тъчдауни с 43, но Пиратите загубиха на финала в конференцията от бъдещия шампион Лос Анджелис Рамс. 

Отборът обаче е изправен пред трудности, тъй като е с 11 милиона долара над тавана за заплати и едва ли ще може да задържи някои ключови играчи, като са свободни агенти. След обявята на Брейди обаче, букмейкърите веднага увеличиха шансовете на Тампа за титла от 20 към 1 на 10 към 1.