Конкуренцията сред онлайн букмейкърите става все по-голяма. За да изпъкне някой над останалите, трябва да предложи нещо иновативно и примамливи бонуси. Е, от Буин са обединили двете в едно и в следващите редове ще разгледаме по-детайлно какво предлагат.

На сайта можем да открием богата селекция от спортни събития. За да използвате всички функции на сайта, първо трябва да се регистрирате. Можете да се възползвате от началната промоционална оферта чрез Bwin бонус код, но тя далеч не е единственият комплимент от страна на световноизвестния бетинг сайт. Преди да кажем каквото и да е, трябва да се отбележи, че самите бонуси са направени от футболни фенове.

Именно те най-добре знаят какво биха искали да видят от страна на буйкмейкърската къща и съответно го предлагат. Както се казва – от фенове за фенове. Един от най-избираните продукти е създай залог. Чрез него се комбинират селекции от един и същи мач, които съставят права колонка. По този начин коефициентът става много по-голям, в зависимост от броя на различните прогнози. Бет билдърът е идеален за тесни специалисти на дадено първенство или отбор, които имат ясни виждания за различните събития в срещите и предпочитат така да създадат множествения залог, отколкото да търсят различни мачове и да поемат риск от изненади. Можете да откриете тази опция в раздел промоции.

Веднага след това ще забележите услугата прайс бууст. Тя е особено предпочитана от клиентите, защото за дадено предложение получавате завишени коефициенти. Те са с около 10 – 15% по-високи от тези при конкурентите и по този начин привличат вниманието. От компанията избират кои мачове и събития в тях да участват в тази промоция и ги обновяват ежедневно. За разлика от конкурентните бетинг сайтове тук предложенията са десетки, а не едно-две. Също така от скоро се предлага и оферта за съдържание на любимия тим.

Чрез нея от Буин искат да изберете кой отборът на сърцето ви, а след това на база вашия избор ще изготвят промоционални предложения, свързани с дадения клуб. Това е една от новите възможности в платформата и тепърва ще бъде развивана. След старта й беше отчетен огромен интерес.

Същестува и комби плюс начин на залог. Промоцията предлага комбинация от две събития, като общият коефициент при спечелването е увеличен. Така например имате набелязани два силни отбора през уикенда и искате да ги добавите в права колонка, при което автоматично получавате по-изгодна ставка. Подобно на прайс бууста и тук ще вземете доста солидна оферта, която не е налична при конкуренцията.

Буин предлага и фрий бет бонуси. След като изпълните съответните условия на мисята, ще получите за награда безплатни средства, които можете да поставите като залог на някое спортно събитие.

Много разнообразни са предложенията за феновете на покера. Ежедневният фрийрол е безплатен турнир с награден фонд 250 долара, който се провежда на всеки 24 часа. Започва в 20:00 часа, а късната регистрация е в 20:30 часа. Началните чипове са 50 хиляди, а блиндовете са 6 минути. Турнирът е специално за играчи от България. Друго любопитно предложение е до 40 процента кешбек на седмица. Записвате се да играете за него, събирате точки, докато играете и след това взимате награда. Съществува и нощна покер лига, която предлага дял от награди на стойност 15 хиляди долара.

След всичко това можем да заключим, че създадените от фенове за фенове бонуси са наистина интригуващи и до голяма степен вкарват иноватистност в бетинг сайта. От компанията не спират да добавят нови и нови промоции, с което привличат вниманието на дългогодишните си клиенти, както и на тези, които играят в платформата от скоро.