Играта през телефон и таблет придобива все по-голяма популярност през последните години. Вече не е нужно да включвате и чакате вашия компютър да зареди, след което да зареждате прозорци и сайтове. Само с два клика можете да сте в бетинг сайта и по този начин няма да изпуснете желаното лайв спортно предложение.

От българския букмейкър Палмс бет предлагат много добре развита мобилна версия. Тя беше обновена изцяло в началото на 2021 година и оттогава предлага нов, още по-удобен дизайн. За момента Palms bet app все още няма, но има начин как да го заместите идеално. Бихте могли да направите пряк път на началния екран през браузъра ви и така да ползвате уеб базирано приложение на бранда. Ще можете да се възползвате от всички функции на живата игра - рулетки, блекджек, покер, бакара и още.

Няма да забележите никаква разлика с варианта на настолен компютър. Единствено анимациите и самите предложения са преоразмерени, за да отговарят на екрана на устройството. Предлагат се абсолютно същите възможности. Потребителите на Палмс бет споделят колко върви мобилната версия, а обратната реакция винаги е важна за компанията. Интерфейсът е много лесен за ползване. Ако вече сте пробвали десктоп варианта, то няма да откриете особени разлики. Идеята на този начин на ползване през мобилна версия е, че любителите на залозите на живо ще могат много по-бързо и лесно да поставят прогнозите си на своя смартфон. Няма излишна загуба на време, която бъде от колосално значение за селекциите.

Самите собственици на Палмс бет за сега са решили да не инвестират в отделен ап за Андроид и Ios. Идеята все още се обсъжда и е възможно в бъдеще да откриете такива в стора за приложения. Много вероятно е при стартирането му да бъдат предложени специални бонуси за клиентите на компанията. За сега обаче те са доволни от наличната възможност за игра през телефон, а чрез прекия път до началния ви екран на практика идеята се припокрива с тази за апликация.

Особена популярност добри възможността за онлайн стрийминг, която се предлага на бетинг сайта. Чрез нея клиентите на Палмс бет могат да наблюдават на живо най-интересните събития от света на спорта. Единственото изискване е да сте регистриран потребител с положителен баланс в игралната ви сметка.

Все още има клиенти, които изпитват притеснения при играта от телефон, защото може той да им звънне, докато са онлайн. Българската букмейкърска къща обаче е предвидила това и ще паузира вашите действия, докато входящото обаждане не приключи. Вероятно един от малкото минуси за игра от мобилно устройства е бързото изхабяване на батерията. В наши дни обаче преносимите банки се намират под път и над път, така че това притеснение също лесно може да се обори.

Разбира се, трябва да имате добра връзка с интернет. За да се осигури максимално качествено преживяване, то не бива да подценявате фактора мрежа. След всичко изброено можем да заключим, че мобилната версия на Палмс бет е предпочитан метод за игра в сайта. Чрез нея всеки може много лесно да се възползва от наличните му функции, където и да се намира. Предлагат се и промоционални предложения, а богатата гама от спортни събития и онлайн казино игри допълват преживяването. Както потребителите на Андроид, така и тези на Ios имат еднаква възможност да се възползват, а изискванията са минимални – интернет връзка и батерията ви да не е изхабена.