С интересни, полезни и много вълнуващи срещи и теми стартира влог блокът ABNORMAL с Динко Желязков по Bulgaria ON AIR. Тази събота, 18 май, от 10:30 часа в първия епизод известният треньор и бодибилдър в България ще срещне зрителите на Bulgaria ON AIR с Боян Славчев – доктор по тежка атлетика. Той ще представи детайлно, с терминология и конкретика, различните движения, работата на мускула и как да се изолират различните мускулни групи при тренировка, за да бъде по-ефективно.

"Утре ние започваме една поредица с доктора по тежка атлетика Боян Савчев, който е доста ерудиран и ще даде доста полезна информация на аудиторията как да тренират, кое е полезно, кое работи и кое не работи, какви техники могат да се ползват и какви техники не могат да се ползват. Целта е да можем да мотивираме хората и всеки да имплементира нещо в своите тренировки и да види, че нещата са полезни и ефективни", обясни Динко Желязков днес в студиото на „България сутрин“.

Различни видове тренировки и знания за добра хранителна култура очакват всички зрителите пред малкия екран с епизодите на ABNORMAL.

В следващите издания Динко и събеседниците му ще ни покажат как да тренираме с ластици вкъщи. ABNORMAL с Динко Желязков е видеопоредица за здравословен начин на живот и спорт, която Bulgaria ON AIR ще излъчва всяка събота от 18 май в 10:30 часа.