Официалната клубна музейна експозиция на ПФК „Левски“, създадена от клуба заедно със Сдружение „Сини сърца“, вече е достъпна и в дигитален вариант. Виртуалният музей дигитализира наследството на тима и включва 3D-модели на някои от най-ценните експонати в „синята“ съкровищница, за да бъдат те достъпни за всеки левскар от страната и чужбина с членска клубна карта. Той е разработен с подкрепата на Фондация „Спорт в България“ и генералния спонсор на ПФК "Левски", част от групата Palms.

„... че Левски това е България, го знаят по целия свят...“, е от най- популярните рефрени на песни за любимия Левски. Вече независимо в кое кътче на света се намира, независимо на колко хиляди километра от Родината и „храма“ на любимия отбор е, всеки левскар ще има възможността да се докосне до историята на „синия“ отбор.

Събирани и съхранявани с много любов през годините, всички реликви в музея на ПФК „Левски“ ще бъдат леснодостъпни до милионите фенове по света. И ако доскоро магията, витаеща в това уникално и сакрално за „Синя България“ място, можеше да бъде усетена единствено от тези, които са го посетили на място, днес то ще разтвори вратите си към целия цвят.

Благодарение на финансирания от Фондация "Спорт в България", генералния спонсор и групата Palms дигитален проект, привържениците на „Левски“ ще могат да се докоснат до исторически документи, знамена, купи, медали, макет на първия стадион на клуба – игрище „Левски“, лични вещи на легендарния, незабравим Георги Аспарухов, както и редица други експонати, нагледно демонстриращи огромната значимост на клуба и „синята“ общественост през годините.

Потопете се в славната 110-годишна история на ПФК „Левски“! Заповядайте в дигиталния музей на клуба на museum.levski.bg