Около 12 000 фенове на Валенсия се събраха на „Местая“, за да приветстват с добре дошъл новото попълнение на отбора – Луиш Нани. 

Португалецът бе с основен принос за титлата на страната си на Евро 2016, като вкара 3 гола и още по време на турнира стана част от испанския клуб, който плати за него 8 милиона евро на Фенербахче. 

Нани впечатли феновете на Валенсия с движения от бразилското бойно изкуство Капоейра, което съчетава акробатика и танц в едно. Както е известно бившият играч на Манчестър Юнайтед често прави салто, когато отбележи гол. 

„Избрах Валенсия, защото това бе най-добрата възможност за мен. Това е голям клуб, който е известен по целия свят. Тук има условия, за да бъда щастлив, а и ще играя в силно първенство като испанското“ заяви Нани. 

„Може би ще ми трябва известно време за адаптация, но не мисля, че имам особен проблем в това отношение. Стилът ми на игра е латино, тъй като залагам много на техниката. Благодарен съм за начина, по който съм посрещнат и вярвам, че заедно ще постигнем много“ добави той.