Антони Марсиал вече официално е играч на Севиля, където ще играе под наем до края на сезона, съобщава сайтът на Манчестър Юнайтед. 

Испанците се съгласиха да плащат цялата заплата на французина, която никак не е малка, като поради тази причина няма да платят на Червените дяволи сума за преотстъпването. 

„Нападателят Антони Марсиал се присъедини към Севиля под наем за остатъка от сезон 2021-2022. Той премина медицинските тестове в Андалусия, след като двата клуба се договориха за временния трансфер. Марсиал влезе от пейката и помогна за победата над Уест Хям, но бе открит в желанието си да играе редовно и се надява, че това ще се случи във втория тим в момента в Ла Лига. Всички в Манчестър Юнайтед желаем успех на Антони в Севиля“ пише в официалното съобщение. 

Интерес към Марсиал имаше и от по-големи клубове като Ювентус и Барселона, но той винаги е предпочитал Севиля, където смята, че ще играе най-много. Той стартира само в 4 мача през този сезон и бе обвинен от мениджъра Ралф Рангник, че е отказал да играе срещу Астън Вила на 15 януари.