Новият треньор на Валенсия Салвадор Гонсалес - Воро бе критичен към тима си след загубата от Жирона, която бе втора за него начело на тима в Ла Лига. Той замени преди няколко дни Дженаро Гатузо и смята, че на първо време трябва да се заздрави защитата на тима.

„Искахме да направим добър мач и да вземем точки, но Жирона беше по-добрият отбор. Трябва да подобрим много неща, трябва да тръгнем от солидната защита. Не виждам друго решение. Играчите опитаха. Не ни остава нищо друго, освен да продължим да работим", коментира треньорът, цитиран от вестник "Марка".

"Не сме в положение да искаме нищо от феновете ни. Ние трябва да им предложим нашите усилия. Публиката ни е зряла, ситуацията е трудна, но те разбират, че трябва да са до отбора", мисли той.

"От първия ден в отбора търся решения. Не мога да направя повече - ще търсим решения чрез работа. Има психологически блок. Обстановката в съблекалнята не е лоша, играчите искат, но не се получава. Ако сме слаби и в следващите няколко мача, то значи сме най-лошият отбор в групата. Ако няма резултати, ще дойде друг треньор", осъзнава действителността Воро.

Снимка: БГНЕС