Лошите дни и новини за Реал Мадрид продължават с пълна сила и поговорката „Едно зло никога не идва само“, отново бе потвърдена. 

След като тежката контузия на вратаря Тибо Куртоа, която вероятно ще го извади от игра за целия сезон, сега и защитникът Едер Милитао ще е аут за дълго, може би също за кампанията. 

Той пострада снощи при победата над Атлетик Билбао с 2:0, а днес от клуба потвърдиха, че има увреждане на връзките на лявото коляно, заради което ще претърпи операция в следващите дни. 

И ако „Марка“ все пак не отбелязва потенциалния период на отсъствие на играча, то според „АС“ е почти сигурно, че при тази травма той също няма да бъде на разположение до края на сезона. 

Както е известно Реал търси вратар на мястото на Куртоа, а сега вероятно ще трябва да потърси и нов централен бранител, тъй като Карло Анчелоти остава само с трима на тази позиция – Алаба, Рюдигер и Начо. 

Новото попълнение Арда Гюлер също има проблем в коляното, който макар и не толкова сериозен, пак ще го извади от терените за седмици, така че нещата определено не вървят никак добре за Кралете.