Мениджърът на Уест Хям Славен Билич призна, че е останал изненадан от победата над Манчестър Сити с 2:1 като гост снощи. 

Чуковете хвърлиха нова бомба, след като по-рано спечелиха гостуванията си срещу Арсенал и Ливърпул, но определено играха много добре и показаха, че могат да бъдат много сериозен отбор през кампанията, тъй като имат 12 точки от 6 мача. 

„Ако трябва да съм честен ще кажа, че съм изненадан. Този мач бе различен от тези на „Емиратс” и „Анфийлд” и с уважение към Арсенал и Ливърпул, Сити е най-силният тим в лигата, така че победата е наистина огромна” заяви хърватинът. 

„Знаехме, че можем да отбележим и да вземем нещо, но бе необходимо да тичаме много, а и да имаме и късмет. Изглеждаше невъзможно да ги спрем за 90 минути, но го направихме. Нямаше да е несправедливо, ако бяха изравнили, но и ние имахме ситуации и точно затова съм страшно горд с момчетата. Те бяха брилянтни и играха много мъдро” добави Билич, който обаче не бърза да се успокоява. 

„Границата между увереността и арогантността е много тънка. Ще бъде трудно да не се успокоим поне малко след тези резултати, но моята задача ще бъде да накарам футболистите да вярват, че са добри, но и да запазят това ниво на представяне. Със сигурност ще имаме възходи и падения, защото не сме Реал Мадрид, но в момента всичко изглежда наред”.