Новият мениджър на Куинс Парк Рейнджърс Джими Флойд Хасълбенк обяви по време на официалното си представяне, че се е колебал доста преди да приеме, но в крайна сметка е решил, че подобен шанс не може да бъде пропускан. 

Холандецът се справя отлично начело на Бъртън Албиън и това накара лондончани да го доведат на „Лофтъс Роуд“, в стремежа на отбора да се върне в елита. Бившият нападател на Челси заменя на поста Крис Рамзи, който бе уволнен преди месец. 

„Решението да напусна Бъртън не бе лесно. Когато обаче получиш възможност да преминеш в клуб като КПР това бе нещо, което нямаше как да отхвърля“ заяви 43-годишният специалист. 

„Смятам, че идвав в отбор, който е в подем. Оптимист съм и искам да запазя това усещане и занапред. Щастлив и горд съм, че получавам шанс да покажа на какво съм способен тук и да помогна на клуба да върви напред“ добави Хасълбенк, който ще дебютира на 12 декември срещу Бърнли. 

„В процеса на избор се срещнахме с отлични специалисти. Имахме сериозни колебания, но в крайна сметка решихме, че Джими е най-добрият избор, защото останахме силно впечатлени от работата му в Бъртън“ заяви футболният директор на Рейнджърс Лес Фърдинанд.