Вратарят на Стоук Сити Джак Бътланд обяви, че е щастлив в клуба и не смята да го напуска. 

Футболистът прави страхотен сезон и запази 5 сухи мрежи в последните си 6 мача, като през уикенда разочарова дори и Манчестър Сити. 

Това доведе до слухове, че от Ливърпул следят внимателно изявите му и искат да го привлекат на „Анфийлд“, но 22-годишният играч не е впечатлен. 

„Аз винаги съм искал да играя в Шампионската лига и това остава моя цел. Желанието ми е да бъда на топ-ниво, но в момента се намирам в брилянтен отбор, който играе страхотно и бъдещето за него изглежда светло“ заяви Бътланд. 

„Не мисля, че на този етап има по-добро място за мен. Всеки ден се уча и се развивам, защото около себе си имам отлични футболисти. Чувствам се наистина прекрасно и вярвам, че можем да постигнем много, така че съм фокусиран единствено върху това“ добави той. 

„Всичко тези неща са просто слухове и спекулации. Разбира се е хубаво да съм свързван с клуб като Ливърпул, но аз се гордея с отбора, в който играя и с неговото представяне“ изтъкна Бътланд, според когото основната заслуга за това е на мениджъра Марк Хюз. 

„Веднага след като дойде той започна да изисква от нас да играем нападателно и по-красиво. Вижда се, че прогресираме с всеки сезон и можем да създаваме проблеми и на фаворитите“ каза още вратарят.