Защитникът на Саутхемптън Куко Мартина също е останал шокиран от гола, който вкара снощи срещу Арсенал, както и доста от съотборниците му. 

Футболистът, който бе привлечен от Твенте, но играеше твърде малко до момента, реализира в средата на първото полувреме със страхотен удар от около 25 метра, при който с външен фалц прати топката в далечния ъгъл от полуволе. Това даде тон на отбора, който постигна страхотен успех с 4:0. 

„Просто нямам думи. Беше невероятно чувство. Видях, че топката влиза във вратата и просто си помислих: „О Боже!”. След като вкарах всичко бе като на забавен кадър. Бях обаче невероятно щастлив” заяви 26-годишният футболист. 

„Мисля, че има 3 гола в цялата си кариера досега, но този без съмнение бе най-хубавият. Много се радвам, че успях да помогна, но и че получих възможност от треньора да играя” добави той. 

Очаква се Куко Мартина да играе и срещу Уест Хям в следващия кръг, тъй като Седрик е контузен. Нападателят Грациано Пеле пък вероятно ще отсъства още няколко седмици заради контузия.