Анализаторът на „Скай Спортс“ Греъм Сунес е на мнение, че Тотнъм не трябва да бъде изключван от борбата за титлата по никакъв начин. 

Шпорите направиха 1:1 на терена на Евертън вчера и въпреки че изостават на 6 точки от върха, са изключително стабилни и това ги прави много трудни за преодоляване. 

„За мен те са претенденти за титлата. Разполагат с млади и амбициозни играчи, с добри халфове и могат да играят по различен начин. Освен това имат и отличен вратар, а в защитата Тоби Алдервайрелд е истинска скала“ заяви Сунес. 

„Основният въпрос ще бъде дали ще успеят да запазят Хари Кейн свеж и в добра форма, защото освен него нямат друг човек, който да бележи голове и това е проблем. Преди 3 седмици срещу Нюкасъл бяха разочароващи, но бързо се вдигнаха“ добави той. 

Мнението му обаче не бе споделено от Джейми Карагър. „За мен битката ще бъде между Арсенал и Ман Сити. Шансовете на Тотнъм са минимални. Смятам, че трудно ще преодолеят тази разлика. Мисля обаче, че ще бъдат в Топ 4, защото имат много добър треньор, солидни играчи и са трудни за побеждаване“ каза той.