В Англия научиха лоши новини, след като се оказе, че контузията на вратаря Джак Бътланд е сериозна и той почти сигурно ще пропусне европейското първенство във Франция. 

Младият страж пострада в контролата срещу Германия и направените тестове показаха, че има фрактура на глезена, което означава 3 месеца възстановяване. При това положение няма как да бъде готов за първия мач на островитяните, който е на 11 юни. 

„Изследванията показаха, че съм счупил глезена си. Напълно съм разбит. Ще направя всичко възможно да се оправя възможно по-бързо“ написа Бътланд в Туитър. 

Футболистът на Стоук пострада малко преди почивката без да има съприкосновение със съперник и въпреки че остана в игра, носеше вина за гола на Тони Кроос, който го преодоля с удар в близкия ъгъл. Малко след това бе заменен. 

Така Фрейзър Форстър от Саутхемптън, който ще пази утре срещу Холандия и Джо Харт се очертават като конкуренти за титулярното място. Том Хийтън от Бърнли също е в състава и явно има шанс да попадне в окончателния отбор на Рой Ходжсън за финалите.