Героят за Лестър от мача със Саутхемптън Уес Морган изобщо не е бил сигурен, че ще вземе участие в сблъсъка, разкри самият той. 

Централният бранител отбеляза ключовия гол за успеха с 1:0 на своя тим, а след това помогна и за постането на нова суха мрежа, с което Лисиците дръпнаха със 7 точки в класирането. 

„В деня преди мача бях доста зле и не знаех дали ще мога да играя. След това обаче се почувствах добре и поисках да изляза на терена и е страхотно, че успях да помогна да спечелим и е фантастично, че вкарах” заяви футболистът от Ямайка. 

„Разбира се, че сме много щастливи. Победата бе трудна и трябваше да положим сериозни усилия в защита, но се справихме. През целия сезон не бях се разписал и момчетата ме бъзикаха за това, но сега го направих в толкова важен момент и това ще ги накара да си мълчат” добави той. 

32-годишният Морган, който е в Лестър от 2012-а година, е взел участие във всеки от мачовете на тима от първенството през сезона и е една от най-важните фигури в състава на Клаудио Раниери. Предишното му попадение бе на 2 май 2015-а, когато вкара срещу Нюкасъл.