Маркъс Рашфорд едва ли ще се появи в игра по време на европейското първенство, прогнозира Хари Реднап. 

Младият нападател на Манчестър Юнайтед попадна в състава на Рой Ходжсън, само 96 дни след официалния си дебют за Червените дяволи. 

Той се разписа едва след 3 минути игра в дебюта си срещу Австралия и това явно накара селекционера да го включи в окончателната селекция. Рашфорд влезе в заглавията в средата на сезона, когато дебютира с 2 гола срещу Мидтиланд, а след това се разписа на два пъти и срещу Арсенал във Висшата лига. 

Според Реднап обаче няма голям шанс за Рашфорд да игра, предвид това, че преди него като избор са Хари Кейн, Джейми Варди, Уейн Руни и Даниел Стъридж. 

„Ако трябва да съм честен не го виждам в игра. Харесвам го и той ще бъде прекрасен играч в бъдеще. Ние обаче имаме Кейн, Варди, Стъридж и Руни, а това означава твърде много добри опции в атака. Ще съм страшно изненадан, ако той запише дори едно участие” заяви Реднап, който все пак е оптимист за представянето на англичаните. 

„Отборът е добър и определено ми допада начина, по който Англия изглежда в момента. Ще бъде вълнуващ турнир и вярвам, че имаме шанс да се представим добре”.