Полузащитникът на Лестър Дани Дринкуотър демонстрира завидно самочувствие и заяви, че тимът му може да спечели Шампионската лига. 

Утре Лисиците ще дебютират в турнира срещу Брюж в Белгия след сензационната си титла на Англия от миналия сезон и според халфа отборът има качества да стигне до върха, въпреки че началото на настоящата кампания изобщо не е впечатляващо. 

Дринкуотър вярва, че Лестър може да повтори постижението на Нотингам Форест, който след единствената си титла през 1978-а година, два пъти поред стана шампион на Европа през 1979 и 1980. 

„Няма да кажа, че не можем да го направим. Ще съм глупак, ако заявя подобно нещо. Никой не вярваше, че можем да спечелим Висшата лига, но ние го направихме. Изминахме дълъг път, за да стигнем дотук и ще се опитаме да опровергаем критиците“ заяви той. 

„Не искаме това ни участие в Шампионската лига да бъде и последно. Ще покажем на останалите на какво сме способни. Това е страхотна възможност за всеки и вярвам, че ще успеем да се подобрим и на домашната сцена“ добави Дринкуотър, чийто отбор е едва 16-и във Висшата лига.